Thema

Technology

De basis is technologie waarbij we gepersonaliseerde oplossingen combineren met standaardapplicaties.
Integratie
Development
Ctac Products

Veel organisaties staan voor de uitdaging om implementaties schaalbaar en kostenefficiënt te houden. In een omgeving waar maatwerk vaak de norm is, is dat best lastig. Maar met een wildgroei aan systeemvertakkingen, is een goed adoptiebeleid haast onmogelijk. Het is dus essentieel om je coresystem intact te houden. Dat vermindert de implementatiekosten aanzienlijk, maar garandeert ook een schaalbare en kostenefficiënte IT-infrastructuur op lange termijn.

Als het bij Ctac Group over technology gaat, dan hebben we het over applicaties die aanvullend zijn op de standaard. Met onze oplossing blijft alles binnen één codeomgeving, met een integratieframework waarmee je upgrades kunt uitvoeren, specifiek voor jouw processen en jouw branche.

We stroomlijnen ontwikkelingsprocessen en vereenvoudigen integraties. En dat is belangrijk, want een omgeving waarin cloudservices en applicaties naadloos met elkaar samenwerken, is tegenwoordig een must. Daarnaast streven we naar het automatiseren van taken, door het introduceren van nieuwe methoden om ontwikkelingsprocessen te standaardiseren en te integreren. De basis is technologie waarbij we gepersonaliseerde oplossingen combineren met standaardapplicaties, zodat de klant geen onnodige kosten maakt en flexibel is. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals AI.

Waar kunnen we je mee helpen?

Integratie

Optimaliseer je bedrijfsprocessen door naadloze communicatie tussen systemen mogelijk te maken.

Meer informatie

Development

Onderscheid je met unieke apps voor jouw organisatie.

Meer informatie

Products

Marktspecifieke oplossingen die grote toegevoegde waarde voor klanten creëren en niet beschikbaar zijn als standaard oplossingen.

Meer informatie