Thema

Core & Insights

Meer inzichten en een stabiele basis. Dat is waar jouw organisatie behoefte aan heeft.
ERP
Data Services

Bij Ctac Group zijn we gespecialiseerd in het leveren van SAP-systemen en cloudoplossingen aan bedrijven van klein tot groot, in diverse sectoren. Met meer dan drie decennia aan ervaring in de ERP-wereld en een indrukwekkend klantenbestand, zijn we een gerespecteerde speler. Onze focus ligt op het begeleiden van onze klanten door de complexe reis naar de cloud, beginnend met een grondige analyse van de kernbehoeften, en vervolgens het uitbreiden naar bredere oplossingen.

Om meer waarde toe te voegen aan onze dienstverlening, verschuiven we onze focus van technische tools naar een bredere, strategische blik.  Dit betekent het benutten van data-inzichten om de organisatorische prestaties te verbeteren. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen van een sterke datastrategie door gegevens te centraliseren, structureren en te beheren. Dit doen we met behulp van datalakes en de laatste technologische tools.

We richten ons op het structureren van de inzichten om deze vervolgens beschikbaar te stellen voor strategische besluitvorming op alle niveaus van de organisatie. Daarmee leggen we de basis voor operationele efficiëntie en innovatie.

Waar kunnen we je mee helpen?

ERP

SAP S/4HANA projecten en consultancy.

Meer informatie

Data services

Databeheer, -strategie en inzichten.

Meer informatie