Thema

Digital experience

Laat je volledig ontzorgen, van services rondom de IT-infrastructuur tot de realisatie van een flexibele werkplek, inclusief hardware, hosting, monitoring, beheer en security.

Modern Work
Cloud Infrastructure
Security

Het in orde maken van je werkplek of je laptop, het inrichten van de vergaderzaal en natuurlijk de onboarding. Je staat er vaak niet bij stil, maar ook deze diensten hebben nogal wat voeten in de aarde. Alles wat je doet en elke applicatie die je gebruikt, moet passen bij het grotere geheel. Bij Ctac Group leveren we de hulp die je daarbij nodig hebt. We kijken naar je security roadmap, en de volgende stap die je daarbij moet zetten. Maar dat niet alleen, we kijken ook naar het grote plaatje: je digitale infrastructuur en alles dat daarbij komt kijken.

Veel bedrijven staan voor een enorme uitdaging: het beheer van een groot aantal apparaten die potentiële kwetsbaarheidspunten vormen voor cyberaanvallen. Met elk apparaat dat verbonden is met het netwerk, neemt het risico op een aanval toe. Dat betekent dat er een grote behoefte is aan een geavanceerde cybersecurityoplossing die deze complexe omgevingen kan beschermen en de integriteit van gegevens kan waarborgen.

Ctac Group heeft veel ervaring in de hosting- en hardwaresector, met een focus op het beheren en hosten van het digitale netwerk. Inmiddels is die dienstverlening uitgebreid naar het leveren van werkplekken en het versterken van security. De one-stop-shop of full service partner: hoe je het ook wilt noemen, wij nemen je mee op digitale reis.

Waar kunnen we je mee helpen?

Cloud Infrastructure

Maak ambities van jouw organisatie waar met een schaalbaar, efficiënt en veilig cloud-systeem.

Meer informatie

Security

De veiligheid van jouw IT-omgeving staat voorop.

Meer informatie

Modern work

Een optimale digitale werkomgeving zorgt voor productiviteit, bedrijfscontinuïteit en medewerkerstevredenheid.

Meer informatie