Expertise

Ctac producten

Marktspecifieke oplossingen die grote toegevoegde waarde voor klanten creëren en niet beschikbaar zijn als standaard oplossingen.

Elke organisatie is uniek. Ook die van jou. Standaard applicaties zullen out-of-the-box een groot deel van je processen en wensen afdekken, maar nooit helemaal. Ctac kijkt naar de specifieke additionele behoeftes van haar klanten en ontwikkeld op technologie van strategische partners als SAP, Microsoft en AWS additionele applicaties om klanten onnodig maatwerk te besparen. Standaard en o.b.v. industrie best-practices.

Maak kennis met de producten van Ctac Group

Oliver Connect

Oliver Connect maakt integratie makkelijker dan ooit. Wil jij kunnen bouwen op applicaties en systemen die moeiteloos data met elkaar uitwisselen? En wil je daar verder geen omkijken naar hebben? Maak dan kennis met Oliver Connect.

XV Retail Suite

Meer dan tweeduizend winkels in elf Europese landen vertrouwen dagelijks op de betrouwbaarheid en de snelheid van XV Retail.

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Oliver IT

Wil jij kunnen bouwen op applicaties en systemen die moeiteloos data met elkaar uitwisselen? En wil je daar verder geen omkijken naar hebben? Maak dan kennis met Oliver Connect.

Bezoek de website

Ctac

Als retailer wil je het verschil blijven maken. Jouw klant verdient een naadloze winkelervaring, digitaal én fysiek. En verandert die klant? Dan verandert je business mee. Met het door Ctac ontwikkelde XV Unified Commerce Platform stel je de klant centraal, nu en in de toekomst.

Bezoek de website