Expertise

Security

In een wereld die steeds digitaler en meer datagedreven wordt, liggen cyberaanvallen constant op de loer. Je business hiertegen beschermen, start bij een goede IT-basishygiëne. Bij Ctac Group staat de veiligheid van jouw IT-omgeving voorop.

Een veilige IT-omgeving

Jouw business wordt steeds digitaler, en bevat steeds meer en rijkere data. Dat vormt veel kansen, maar ook bedreigingen: bedrijven van alle groottes zijn namelijk kwetsbaar voor cyberaanvallen zoals hacks, datadiefstal of sabotage. Incidenten liggen op de loer, en de gevolgen van een cybersecurityaanval kunnen groot zijn. Om de impact van een aanval zo laag mogelijk te houden, heeft jouw IT-omgeving een sterke basishygiëne nodig. Bij Ctac Group zorgen we dat je basishygiëne op orde is en helpen we je met het inrichten en beheren van een veilige, gebruiksvriendelijke IT-omgeving.

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Ctac

Met onze diepgaande businesskennis en -ervaring in veel verschillende sectoren, ontwikkelen we de best passende situatie voor jouw bedrijf. Bij Ctac gaan we pragmatisch te werk, stellen we de mens centraal en hechten we veel waarde aan change management. Zo maken we in jouw organisatie van cyber security een prioriteit.

Bezoek de website

DIGIMIJ

Onze Cyber Security diensten bieden hulp bij het veiliger maken van jouw bedrijf. Stel je namelijk eens voor dat jouw bedrijf door een hack wordt getroffen waarna geen enkel IT-systeem nog veilig of zelfs bruikbaar is. Onze specialisten hebben ervaring en we staan graag voor je klaar om je uitdagingen te bespreken.

Bezoek de website