Expertise

Development

Soms voldoet standaard SAP-software niet aan de behoeften van jouw business. Met onze no-nonsense aanpak, brede ervaring en diepgaande up-to-date kennis, zijn we ABAP-expert sinds 1992.

Jij wilt het beste voor jouw organisatie. Altijd. Standaard SAP-software biedt veel mogelijkheden, maar voldoet soms nét niet aan jouw business requirements. Het ervaren en kundige Development Team van Ctac Group biedt dat stapje extra. Wij laten SAP-software precies op jouw businessdoelen aansluiten, of ontwikkelen een nieuwe oplossing from scratch. Deze laten we naadloos integreren met jouw IT-landschap, zodat al je verschillende systemen eenvoudig met elkaar praten.

Development bij Ctac Group

We hebben brede skills en ervaring in development. Onze diensten zijn:

  • Software bovenop SAP ontwikkelen – Deze software maakt gebruik van het SAP-datamodel en bestaande functionaliteiten in SAP. Zo vereenvoudigen we de software, en laten we deze rapporteren en integreren met andere systemen.
  • SAP-software uitbreiden – We maken gebruik van de mogelijkheden die SAP biedt om haar softwarecomponenten op een beheerbare manier aan te passen en functionaliteit uit te breiden.
  • Nieuwe software ontwikkelen – Met behulp van SAP-hulpmiddelen voegen we nieuwe functionaliteit toe aan SAP. Dan ontwikkelen we een eigen datamodel en eigen functionaliteiten. Vaak is deze software wel gerelateerd aan bestaande SAP-processen.
  • Cloud apps – Ontwikkel slimme apps die optimaal aansluiten bij jouw wensen en processen. Volledig op maat van jouw bedrijf.

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Ctac

We ontwikkelen niet wat je vraagt, maar wat je organisatie nodig heeft. Zo verzekeren we dat de software die we bouwen, past bij jouw dagelijkse werkzaamheden en je doelen. Naast onze ruime ervaring met S/4HANA-projecten in zowel private als public cloud-oplossingen, gaat onze kennis dieper.

Bezoek de website 

Oliver-IT

Heb je behoefte aan een eenvoudige app of een uitgebreide IT-oplossing? Oliver IT helpt je op weg met een geavanceerd cloudplatform en slimme diensten. Oliver IT maakt de cloud graag zo simpel mogelijk voor jou. Ook als het om cloud gaat, nemen wij alle overbodige complexiteit weg.

Bezoek de website