Sector

Wholesale

Grenzen tussen retail en groothandel vervagen, en producenten en eindklanten weten elkaar steeds beter te vinden. Streef als groothandelaar naar een wendbare supply chain en een optimaal omnichannel IT-landschap.

Onze visie op de sector

De wholesale-industrie verandert. Door transparantie op het internet vinden zowel consumenten als zakelijke kopers hun weg razendsnel in het wereldwijde aanbod. Zij vinden én kopen hun producten sneller dan ooit, op elk moment en vanaf elk kanaal. Voor jou als wholesaler wordt het daarom alsmaar belangrijker om klanten aan je te binden door een frictieloze klantreis te bieden. Bij Ctac Group helpen we je slim in te spelen op deze nieuwe manier van werken.

Beweeg mee met verandering

De eindklant bepaalt waar, wanneer en hoe je levert. In wholesale is het belangrijk dat je supply chain met die hoge klanteisen meebeweegt. Verouderde systemen volstaan niet meer – vandaag de dag draait het in de wholesale-industrie om realtime inzicht en een omnichannel-aanpak. Met efficiënte, gestroomlijnde processen en up-to-date managementinformatie. Door jouw (interne) logistiek te optimaliseren, behoud je snelheid in je bestelproces, borg je kwaliteit en houd je de kosten laag. Een wendbaar en flexibel IT-landschap ligt daaraan ten grondslag.

Optimaliseer je supply chain

Met onze diepgaande SAP-kennis en transportkennis, in combinatie met ruime marktkennis en -ervaring, optimaliseren we samen jouw supply chain en je verkoopreis. We bieden oplossingen op het gebied van ERP, logisitiek en finance, en zorgen dat je gegevens overal en altijd beschikbaar zijn. Zo beweeg je bijvoorbeeld met SAP EWM snel, flexibel en efficiënt mee met bewegende markteisen. Met behulp van Embedded Analytics haal je waarde uit je data, en met Return Management stroomlijn je je retourproces. Met een optimaal IT-landschap verkrijg jij maximaal inzicht in je supply chain, en bied je tegelijkertijd je klant een waardevolle (koop)ervaring.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.