sector

Vastgoed

De vastgoedsector verandert. De vraag naar én stroom van data neemt toe. Met onze hulp verminder je je administratie, beschik je altijd over up-to-date informatie en stuur je bij wanneer nodig.

Een dynamische markt

Ontwikkelingen in de vastgoedsector volgen elkaar snel op. Wet- en regelgeving verandert door duurzaamheidseisen, maar ook krijgen onderwerpen als AI, Big Data, IoT en slimme gebouwen een belangrijkere rol in de vastgoedmarkt. De vraag naar én stroom van data neemt toe, en processen worden uitgebreider en complexer. Bij Ctac Group helpen we jouw business te optimaliseren en beheren.

Deel operationele processen efficiënter in

Bij Ctac Group helpen we je bij het optimaliseren van jouw operationele processen, zodat er efficiënter gewerkt kan worden, met zo min mogelijk administratieve processen. Ons doel is om jou te laten focussen op jouw corebusiness. We implementeren en beheren jouw IT-processen en bieden daarnaast ook diensten rondom bijvoorbeeld wetgeving aan. Met onze brede kennis gaan we altijd opzoek naar de beste oplossing om jouw vastgoed optimaal te beheren.

sap hana 4 bydesign business ctac local government gemeents publieke sector overheid23 copy

Blijf toekomstklaar in Real Estate

We opereren niet als losstaande afdeling. Door onze integratie binnen een multidisciplinaire organisatie, schakelen we snel met collega’s en zetten we onder andere ons brede SAP-portfolio in. Die vakkennis en -ervaring komt terug in de consultancy- en adviesdiensten die we op de Real Estate-markt aanbieden. Ook komen onze disciplines op het gebied van data services, cloud en security samen in onze dienstverlening.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.