Expertise

ERP (Build & Run)

Ctac Group is jouw implementatie en consultancy partner voor SAP projecten en vraagstukken. Ook voor de tijdelijke inhuur van SAP specialisten.

Trusted advisor voor al je ERP vraagstukken

Ctac Group is SAP ERP marktleider binnen de retail, groothandel, productie, lokale overheden en services branche. We kennen je uitdagingen als geen ander en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software. Een echte partner die luistert, adviseert en dat extra stapje zet om je succesvol door het implementatieproject te loodsen.

Ctac Group helpt je een succes te maken van:

  • SAP S/4HANA en SAP Business By Design implementaties
  • SAP ECC naar SAP S/4HANA migraties
  • SAP uitbreidingen en optimalisaties

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Technology2Enjoy

Technology2Enjoy is trots meervoudig SAP Business ByDesign Partner of the Year. Als mkb’er, zorginstelling of (lokale) overheidsinstantie weet je daarom zeker dat jouw SAP-implementatie of migratie bij ons in goede handen is. Maar ook voor extra capaciteit, of SAP S/4HANA-expertise, kan je altijd bij ons terecht.

Bezoek de website

Ctac

Een veelgemaakte fout is om direct op zoek te gaan naar een tool of softwarepakket om je probleem te verhelpen. Als je dat doet, blijven de oorzaken van je uitdagingen vaak onbelicht en onopgelost. Bij Ctac gaan we daarom een stap verder. Wij concentreren ons op de vraag áchter je vraag. Waarom kamp je met deze uitdaging? En is het technische hulpmiddel dat je voor ogen hebt wel echt de beste oplossing?

Bezoek de website