Sector

Retail

Jouw klant verdient een frictieloze koopervaring. Anytime, anyplace, anywhere. Die bied je door jouw klant 360° te leren kennen, en slim op de behoeften in te spelen.

Onze visie op de sector

De retailwereld staat niet stil, en de grenzen tussen de fysieke en de digitale wereld vervagen. Daarmee neemt het aantal verkoopkanalen – en dus de noodzaak om onderscheidend te blijven – fors toe. Als bedrijf wil je je concurrentie een stap voorblijven en je klant een optimale klantreis bieden; anytime, anyplace, anywhere. Dat begint bij het leren kennen van je klant. Pas wanneer je een 360 °-view van je klantbestand ontwikkelt, weet je deze optimaal te bedienen. Bij Ctac Group helpen we je met het leren kennen van je klant én met het creëren van de meest optimale klantreis.

Optimaliseer de klantreis

Van de inrichting van masterdata tot je kassa-oplossing en de processen en applicaties rondom jouw omnichannel-landschap. Bij Ctac Group hebben we alle disciplines in huis om jouw verkoopreis gestroomlijnd en optimaal te laten verlopen. Zo halen we met Predictive Aanalytics waarde uit jouw almaar groeiende stroom aan data. Met onze SAP-kennis bieden we oplossingen op gebied van ERP, en met inriver PIM creëren we een eersteklas onlinewinkelervaring met realtime informatie op elk verkoopkanaal. Verder optimaliseren we jouw klantervaring met onze Pricing & Promotion Engine, de XV Retail Suite, Omni Customer Loyalty en de Floating Basket.

in store pos kassa erp pricing engine sap hana 4 erp crm

Jouw IT-partner in de retail-industrie

Als trusted advisor denken we altijd met je mee, en combineren we onze pragmatische IT-kennis met onze dynamische retailkennis. Door een combinatie van onze expertises op het gebied van Customer Engagement, Back office optimalisatie, Return Management, Pricing, Warehouse Management en Supply Chain-optimalisatie, zorgen we dat jij de verwachtingen van je klant altijd tegemoetkomt.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.