Expertise

Cloud Infrastructure

Maak de ambities van jouw organisatie waar met een schaalbaar, efficiënt en veilig cloud-systeem. Ctac Group helpt je snel en eenvoudig naar de cloud.

Jouw organisatie heeft ambities en doelen. Misschien wil je nieuwe markten betreden of (internationaal) opschalen, misschien wil je de onderhoudskosten van je IT-afdeling verlaegn: waar jouw business ook naartoe beweegt, een wendbare en schaalbare IT-infrastructuur in de cloud helpt je verder. In de cloud werken ontzorgt de IT-afdeling, maakt jouw organisatie onafhankelijk, verlaagt de TCO en zorgt dat alle informatie anytime, anyplace, anywhere beschikbaar is voor je klanten. Kortom, door in de cloud te werken, kan je je blijven focussen op wat écht belangrijk is: jouw business.

Welke cloud past bij jouw organisatie?

Microsoft Azure Public Cloud

De Microsoft Azure Public Cloud is een veelzijdig en krachtig cloud-platform voor jouw applicaties. Haal alles uit het Azure-platform met onze hulp.

Amazon Web Services

Verlaag je kosten, word wendbaarder en innoveer sneller met het uitgebreide cloud-platform Amazon Web Services (AWS).

Ctac Private Cloud

Wil jij maximale controle over jouw cloudinfrstructuur en applicaties? De Private Cloud van Ctac is dé krachtige, veilige basis voor jouw business.

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Ctac

In Cloud Infrastructure bij Ctac komen al onze expertises samen. We onderzoeken welke cloud-infrastructuur het beste is voor jouw organisatie, en helpen je jouw businessdoelen te behalen. Is jouw organisatie ook toe aan een veilig, flexibel, wendbaar én schaalbaar cloud-systeem?

Bezoek de website

DIGIMIJ

Het uitvoeren van IT-beheer vereist een transparante aanpak. Om opdrachtgever maximaal flexibiliteit te bieden in haar keuze, heeft DIGIMIJ haar dienstverlening op dit gebied opgebouwd uit verschillende diensten. Deze ‘diensten’ of ‘services’ zijn beproefde blokken dienstverlening welke DIGIMIJ levert aan haar klanten.

Bezoek de website