Expertise

Changemanagement

Verandering. Dat is niet altijd makkelijk, en soms best spannend. Dus, hoe ga je daar goed mee om? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op?

Waarom changemanagement?

Misschien start je binnenkort met de implementatie van een nieuw ERP-systeem of gaat de HR-afdeling met een nieuwe tool werken. Die verandering zorgt ervoor dat je bedrijf groeit en innoveert. Maar deze verandering heeft ook effect op andere afdelingen en processen, het zogenoemde ripple effect. Denk maar aan de IT-afdeling die ervoor moet zorgen dat de nieuwe tool naadloos communiceert met andere systemen, of de financiële administratie die wellicht met budgetverschuivingen te maken krijgen. Het is bij elke verandering dus belangrijk om naar de gehele keten te kijken en aandacht te besteden aan hoe de verandering de gebruikers beïnvloedt.

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Ctac

Wij benaderen elke verandering vanuit een integraal perspectief. Dat wil zeggen: we kijken niet alleen naar een technologische oplossing, maar ook naar de impact van de verandering op de organisatie. Een applicatie is immers maar een onderdeel van de verandering. Kortom, wij kijken naar alle aspecten van change en zorgen voor een soepele transitie.

Bezoek de website

Purple Square Management Partners

Purple Square Management Partners is gespecialiseerd in Programma- en Projectmanagement. Wij helpen organisaties hun bedrijfsvoering te verbeteren door succesvol transformaties te realiseren in hun bedrijfsprocessen, informatietechnologie en organisatie. Dat is onze passie en daar staan ​​wij voor!

Bezoek de website