Expertise

Integratie

Optimaliseer je bedrijfsprocessen door naadloze communicatie tussen systemen mogelijk te maken.

Of je nu het meeste uit je bestaande integratieplatform wil halen of hulp nodig hebt bij het implementeren van je applicaties. Wij bieden de totaaloplossing voor een probleemloze uitwisseling van informatie. En zorgen ervoor dat je informatie altijd beschikbaar is. Zo kun jij je concentreren op jouw core business.

Waarom een integratieplatform?

In de meeste organisaties bestaan IT-landschappen uit een verzameling van losse applicaties. Met een integratieplatform breng je die samen. Een integratieplatform heeft diverse connectoren die moeiteloos verbinding kunnen maken met verschillende applicaties, waaronder SAP en Microsoft. Het is de perfecte tolk voor de verschillende talen van de applicaties. Dit platform zorgt ervoor dat de uitwisseling van gegevens tussen de applicaties in goede banen wordt geleid, maar ook dat informatie op de juiste plaats binnen jouw organisatie beschikbaar is. Een integratieplatform optimaliseren en onderhouden, vereist een uitgebreide expertise. Vertrouw op de kennis van onze ervaren architecten en integratiespecialisten.

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Oliver IT

Maak je processen slimmer door systemen optimaal met elkaar te laten praten. Oliver IT ondersteunt je met uiteenlopende integratiediensten en verschillende geavanceerde integratieplatformen.

Bezoek de website

Ctac

Een succesvolle integratie vereist diepgaande kennis van IT-omgevingen en diverse integratieplatformen. Deze expertise hebben wij in huis. Wij combineren onze technische kennis met zakelijk inzicht en integratieoplossingen voor organisaties van elke omvang. Hierdoor zijn we in staat om iedere integratie-uitdaging met vertrouwen aan te pakken.

Bezoek de website