Expertise

Resourcing

Kom razendsnel in contact met ervaren professionals die beschikken over de juiste applicatie- en industriekennis.

Vind de beste mensen voor jouw project

Wil jij zelf de regie nemen over jouw IT- of businessprojecten? En heb je behoefte aan de juiste specialisten om jouw team te bemensen? Maak dan kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Resourcing. Wij zorgen ervoor dat je snel over de beste mensen met de juiste kennis en expertise beschikt. Professionals die bovendien feilloos in jouw team passen.

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Ctac

Als IT-consultants hebben we bij Ctac uiteraard veel technische kennis in huis, maar onze expertise reikt verder dan dat. Juist doordat we jouw business begrijpen, ontwikkelen en implementeren we systemen en processen die slagen. Bij Ctac nemen we écht de tijd om je te leren kennen. We brengen je dagelijkse werkzaamheden in kaart, en gaan vervolgens met de bewezen technologie van marktleiders in business en IT voor je aan de slag.

Bezoek de website

Oliver IT

SAP als business- en technologieplatform is volop in beweging. De SAP-experts van Oliver IT zorgen dat je soepel meebeweegt. Zodat jij het maximale uit jouw SAP-omgeving blijft halen.

Bezoek de website

Purple Square Management Partners

Purple Square Management Partners is gespecialiseerd in Programma- en Projectmanagement. Wij helpen organisaties hun bedrijfsvoering te verbeteren door succesvol transformaties te realiseren in hun bedrijfsprocessen, informatietechnologie en organisatie. Dat is onze passie en daar staan ​​wij voor!

Bezoek de website

Technology2Enjoy

Komt jouw project tijdelijk ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde Oracle- of SAP-consultants met diepgaande kennis van processen, beheer en projectmanagement tekort? Dan kunnen wij je een handje helpen.

Bezoek de website