Wij zijn Ctac Group

IT-bedrijven die ambities laten werken. Ambities van organisaties die IT slim willen inzetten. Omdat jouw business snel groeit en technologie continu verandert, zorgen wij voor rust en vertrouwen in jouw IT-processen. Met technologie op het niveau van jouw ambitie en de toekomst van jouw organisatie. Verandering die werkt en werkbaar is. Zo houden wij jouw business wendbaar.

Dat doen we met de beste partners en met sterke spelers die onze groep krachtig maken. Spelers met een eigen expertise, eigen domein en eigen diensten. Een unieke samenwerking van IT-bedrijven die snappen wat jouw business nodig heeft. Eén sterke groep. Met één sterke visie: Wij zien de uitvoering die jouw ambitie nodig heeft.

Onze benadering is net zo eenvoudig als krachtig. Ctac Group zorgt ervoor dat je met jouw business flexibel kunt inspelen op de uitdagingen van vandaag en morgen. Door ambities, IT-technologie en effectieve verandering te combineren, creëren we een future-proof omgeving waarin jouw organisatie floreert.

De sterke bedrijven binnen Ctac Group vormen een krachtig ecosysteem van expertise en innovatie. De onderlinge samenwerking stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Wij zijn er om jouw ambities waar te maken.

Together

Deelnemingen

Technology2Enjoy

Technology2Enjoy staat voor toekomstvaste ERP-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties. Daarvoor leveren wij ervaren Oracle- en SAP-consultants op project- of detacheringsbasis. En zoals onze naam al doet vermoeden, zorgen wij bij het implementeren, beheren en optimaliseren van bedrijfsprocessen voor een prettige werksfeer met een gezonde dosis humor.

Bezoek de website

DIGIMIJ

We snappen dat jij je wilt focussen op het runnen van je bedrijf en niet met IT-zaken bezig wilt zijn. DIGIMIJ ontzorgt al jaren vele MKB-klanten met al hun IT-vraagstukken. We staan voor als betrouwbare totaalaanbieder voor langdurige samenwerkingen en snelle service. DIGIMIJ staat als vanouds voor je klaar in deze moderne en snelle wereld.

Bezoek de website

Oliver IT

Oliver IT is een échte techneutenclub met diepgaande IT-expertise. Maar daar vallen we jou niet mee lastig. Anders dan de meeste IT-bedrijven willen wij het liefst zo min mogelijk over IT praten. Waar we het wél over willen hebben, zijn jouw ambities, de manier waarop jouw bedrijf werkt en hoe dat beter kan. Pas daarna gaan we over de technologie praten die jou daarbij kan ondersteunen. Die aanpak werkt als een trein.

Bezoek de website

Purple Square

Purple Square Management Partners is gespecialiseerd in Programma- en Projectmanagement. Wij helpen organisaties hun bedrijfsvoering te verbeteren door succesvol transformaties te realiseren in hun bedrijfsprocessen, informatietechnologie en organisatie. Dat is onze Passie en daar staan ​​wij voor!

Bezoek de website

Ctac

Als IT-consultants hebben we bij Ctac uiteraard veel technische kennis in huis, maar onze expertise reikt verder dan dat. Juist doordat we jouw business begrijpen, ontwikkelen en implementeren we systemen en processen die slagen. Bij Ctac nemen we écht de tijd om je te leren kennen. We brengen je dagelijkse werkzaamheden in kaart, en gaan vervolgens met de bewezen technologie van marktleiders in business en IT voor je aan de slag.

Bezoek de website