Thema

Strategy & Transformation

Hoe blijf je concurrerend in een sector waar verandering de standaard is? Het is een uitdaging die we in de markt veel zien. Onze visie daarin is helder: een volledige end-to-end-aanpak.
IT-Roadmap & IT-Doelarchitectuur
Changemanagement
IT-Regiemanagement

Het is de balans vinden tussen het handhaven van bestaande IT-systemen en het integreren van nieuwe technologieën. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Verouderde systemen zijn vaak niet flexibel en het migreren naar nieuwe platforms is complex. Wat jouw digitale transformatie nodig heeft, is een duidelijke strategie. Een visie die je helpt mee te bewegen in deze dynamische wereld, en daarbij je korte- en langetermijnbehoeften scherp te houden.

Ctac Group helpt je bij die transitie. Onze professionals brengen we jouw organisatie in kaart. We nemen je mee op reis door jouw IT-landschap, maken jouw processen inzichtelijk en creëren overzicht. Wij onderzoeken eerst vanuit de business wat jij nodig hebt, en bepalen aan de hand van onze inzichten jouw digitale roadmap. Daarbij kijken we verder dan de software-oplossingen en tools.

We benaderen digitale transformatie vanuit een breder strategisch oogpunt, dat de hele organisatie omvat. Zo blijven we weg van omslachtige rapporten, maar leveren we duidelijke handvatten die je meteen kan gebruiken in de praktijk. Vervolgens kunnen we ondersteunen bij de implementatie door middel van changemanagement en IT-regiemanagement. Samen streven we naar impact en leiderschap in een wereld van constante verandering.

Waar kunnen we je mee helpen?

Next

Een heldere koers naar het ideale IT-landschap

Meer informatie

Changemanagement

Succesvolle transformaties in bedrijfsprocessen en IT.

Meer informatie

Regiemanagement

Stuur jouw netwerk van IT-leveranciers en -diensten effectief aan en zorg voor meer overzicht en betere controle.

Meer informatie