sector

Professional Services

In de zakelijke dienstverlening draait alles om expertise. Met stabiele, continue IT-processen manage je je projecten effectiever en boost je klanttevredenheid.

Expertise-as-a-service

Het zakelijke landschap verandert. Digitale transformatie zorgt voor een opkomst van nieuwe, flexibele bedrijfsmodellen, en ‘everything-as-a-service’ is dichterbij dan ooit. Als zakelijk dienstverlener is het daarom belangrijk om je concurrentievoordeel te behouden door de expertise die je naar de markt brengt, goed te managen. Dat begint bij een sterk IT-systeem.

Efficiënte processen, effectief werken

Met volledig inzicht in projecten en middelen, voorspelbare cashflows en een gestroomlijnd prospect-to-cash-proces beschik je altijd over up-to-date managementinformatie en weet je waar jouw organisatie aan toe is. Daarmee bedien je je klant maximaal, en borg je klanttevredenheid. Ook leidt het slim managen van projecten tot hogere declarabiliteit in jouw organisatie. Bij Ctac Group helpen we je op weg naar het optimale IT-landschap dat succes in jouw organisatie garandeert.

Professional services ctac erp sap bi data copy

Integreer IT in jouw business

Als professional services-expert vertalen we jouw visie naar het IT-landschap dat bij jouw organisatie past. We hebben brede technische kennis op het gebied van cloud-ERP-systeem SAP S/4HANA, CRM en Unified Commerce, en zetten onze businesskennis ook graag voor je in. We helpen je met consultancyvraagstukken rondom data- en cloudstrategie, integraties met andere zakelijke platformen, security, licentiebeheer en vergevorderde IT-optimalisaties, en borgen daarin altijd verandermanagement.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.