Sim Game

Scoor met SAP S/4hana simulation game

Op dit moment staat er nog geen nieuwe SIM-game op de planning. Stuur een bericht en we kijken graag voor de in-house mogelijkheden.
Aart van der Wilt

SAP project adviseur

Neem contact op

Als voetbaltrainer ben je dagelijks op zoek naar de manier waarop je team het beste functioneert. Drie aanvallers, of toch twee? Extra defensieve zekerheid inbouwen op je middenveld, of kiezen voor wat meer creativiteit? Je komt er maar op één manier achter wat voor jouw team het beste is: door het uit te proberen. Het veld op en aan de slag.

Voor jou geldt hetzelfde. Het doel is helder: je organisatie naar een hoger niveau tillen. Een zo goed mogelijk rendement en resultaat. Maar hoe behaal je dat? Hoe weet je wat werkt voor jouw team? Ook hiervoor geldt: door het te ervaren. Doe mee met de simulatie en ontdek de voordelen van SAP S/4HANA.

Neem juiste beslissingen

Samen met maximaal drie collega’s run je gedurende enkele uren een fictieve onderneming en krijg je te maken met allerlei veranderingen in de markt. Probeer met behulp van SAP S/4HANA een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ontdek hoe SAP S/4HANA helpt om op basis van realtime data telkens de juiste beslissingen te nemen.

 

SIM-game aanvragen

We creëren een interactieve SIM-game rond SAP S/4HANA.

De agenda van een Ctac Business Simulation Game:
  • ontvangst en koffie
  • introductie SAP
  • SIM-game uitleg
  • SIM-game: ronde 1
  • korte pauze
  • SIM-game: ronde 2
  • Lunch & Wrap up Game
  • Afsluiting

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE AL VOOR

Jonny Coulon (CEO)

Het fijne van Ctac is dat dezelfde mensen die met ons de voorbereiding uitvoerden, ook de implementatie verzorgden. Daardoor zaten we goed op dezelfde lijn en opereerden we op basis van vertrouwen. We zijn écht partners.

Gijs Bleeker (Directeur ICT)

Ctac bood de beste combinatie van service, prijs en flexibiliteit. We kunnen onze hosting gemakkelijk op- en afschalen afhankelijk van ons gebruik.

Tom van der Molen (SAP Finance consultant)

Soms wil je bepaalde cijfers in een rapportage heel specifiek kunnen downdrillen om de onderliggende gegevens te bekijken. Dat kan heel goed met embedded analytics in SAP S/4HANA.