Expertise

IT-regiemanagement

Stuur jouw netwerk van IT-leveranciers en -diensten effectief aan en zorg voor meer overzicht en betere controle.

Overzie en beheer al jouw IT-leveranciers en -oplossingen

De tijd dat je IT-diensten bij één partij afneemt, ligt ver achter ons. In vrijwel iedere organisatie groeit het aantal IT-diensten én -leveranciers dan ook continu. Het kan daardoor uitdagend zijn om overzicht te houden en om alle diensten en leveranciers efficiënt aan te sturen. IT-regiemanagement helpt je om de regie te houden over alle oplossingen en jouw leveranciersnetwerk minder complex te maken.

Behoud de regie over al jouw IT-leveranciers en -oplossingen

Creëer één plek voor alle IT-vraagstukken uit de business

Vertrouw op excellent IT-regiemanagement door ervaren specialisten

Neem contact op

Deze Ctac Group bedrijven helpen je verder

Ctac

Met IT-regiemanagement van Ctac krijg je meer controle over de technische kant. Denk aan systeem- en procesintegraties, maar ook aan het op elkaar afstemmen van servicelevels over de bedrijfsprocessen heen. En als de techniek en de processen op het gewenste niveau zijn, is er nog de menselijke kant. Een effectieve en efficiënte IT-dienstverlening komt immers pas tot stand als de betrokken leveranciers elkaar weten te vinden en dezelfde doelen nastreven.

Bezoek de website

Purple Square Management Partners

Purple Square Management Partners is gespecialiseerd in Programma- en Projectmanagement. Wij helpen organisaties hun bedrijfsvoering te verbeteren door succesvol transformaties te realiseren in hun bedrijfsprocessen, informatietechnologie en organisatie. Dat is onze passie en daar staan ​​wij voor!

Bezoek de website