Roy Smits, ICT Manager PSV: “Ondanks dat het doel is om het ICT landschap te toetsen en waar nodig bij te schaven om klaar te zijn voor de komende jaren, zijn de gesprekken gefocust op de mens en wat we allemaal aan nieuwe ideeën kunnen generen. Dit zorgt voor veel energie en drive en maken de sessies niet alleen erg zinvol, maar ook heel leuk en energiek.”

PSV heeft een visiedocument opgesteld richting 2030 met een heldere en collectieve ambitie. Maar hoe gaat de IT-organisatie daarop aansluiten om tot het hogere doel te komen? Met deze vraag kwam PSV bij Ctac uit. Bekijk de onderstaande video voor het hele verhaal.

Gedreven vanuit de strategie en visie van PSV helpt Ctac het IT landschap te optimaliseren zodat het beheersbaar, wendbaar en futureproof is. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking. Roy Smits - ICT Manager PSV

Benieuwd wat Pieter en zijn team voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Net als PSV maken wij ambities waar. De ambities van onze klanten en die van onze mensen. Klaar om jouw IT-landschap te optimaliseren zodat het beheersbaar, wendbaar en future-proof is?

Plan gesprek met Pieter