Maak kennis met een aantal collega’s uit ons  XV Retail team. Als geen ander weten zij jouw business naar een hoger niveau te tillen. Maar naast de kennis van onze POS oplossing, hebben ze nog veel meer in huis. Een geweldige conditie bijvoorbeeld. Een eigen B&B. Of een grote passie voor voetbal of het geven van skiles. We stellen het team graag aan je voor. Leer de teamleden kennen en ontdek wat ze in hun vrije tijd doen.

Benjamin Hill

“Ik word enthousiast van zoveel mogelijk kennis vergaren en uitdagingen aangaan”

Junior consultant Benjamin Hill heeft een veelzijdige functie. Overzicht houden op het process van transacties fiscaliseren en meedraaien in het CTAC Change Advisory Board tot het oppakken van tweedelijnsmeldingen als Daily Coordinator. Die afwisseling ziet hij ook terug in zijn vrije tijd, waarin hij graag reist, duikt, wandelt, sport, leest en films kijkt.

Benjamin Hill, Junior consultant en gesprekspartner

Als Junior consultant ervaart Benjamin veel dynamiek. “Ik ben verantwoordelijk voor het process dat transacties fiscaliseert, draai mee in het CTAC Change Advisory Board, bij gelegenheid fungeer ik als Daily Coordinator voor tweedelijnsmeldingen en ik heb bij INNO de rol van Customer contact meegemaakt.”

Stilzitten is er dus bepaald niet bij voor Benjamin, die er behoorlijk wat hobby’s op nahoudt. “In mijn vrije tijd reis, duik, wandel en lees ik graag. Verder vind ik het erg leuk om zoveel mogelijk kennis te vergaren én leuke, interessante uitdagingen aan te gaan.”

Over zijn bezigheden maakt Benjamin graag een praatje met collega’s en mensen uit zijn omgeving. “Ik sta altijd open voor een goed gesprek!”

Ivo van der Raad

“Haal áltijd het maximale uit jezelf en je omgeving”

Business unit Manager XV Retail Ivo van der Raad is een belangrijke spin in het retailweb als het gaat om softwareoplossingen voor binnen en buiten de winkel. Hij haalt graag het beste in zijn collega’s en klanten naar boven, iets wat ook terugkomt tijdens zijn hobby als skileraar.

Ivo van der Raad, Business Unit Manager XV Retail en skifanaat

Ivo is een sleutelfiguur binnen het XV Retail-team. Hij bepaalt de strategie voor zijn afdeling en de bijbehorende softwareoplossingen voor binnen en buiten de winkel. “Met ons fantastische team zorgen we ervoor dat we onze klanten, de retailers, ondersteunen en een bijdrage leveren in de realisatie van hun ambities.

Zijn nauwe contact met klanten reikt tot ver buiten de werkmuren. “In de winter geef ik één avond per week skiles op een indoorskibaan in Veenendaal. Het is erg leuk om mijn skipassie over te brengen op klanten die voor het eerst op wintersport gaan of al flink wat ski-ervaring hebben.” Dat illustreert een hoger doel van Ivo. “Ik wil altijd het maximale uit mezelf én mijn omgeving halen. Of je nu aan het skiën bent of en nieuwe feature ontwikkelt voor een klant. Dat maakt niks uit.”

Juliette Claassens

“Met een goede samenwerking kom je het verst”

Senior software engineer Juliette Claassens heeft maar één doel: XV Retail een nóg mooier product maken. En daarvoor doet ze veel. Van analyses en bugfixes tot code changes. Om bij te komen van alle werkhectiek geniet ze van haar gezin, kijkt ze graag een Marvel-film of Netflix-serie en speelt ze een potje hockey.

Juliette Claassens, Senior software engineer en teamspeler

Juliette doet er alles aan om XV Retail een nóg mooier product te maken. En niet alleen vanuit haar functie als Senior software engineer. “Als scrummaster bewaak ik het proces en probeer ik deze continu te verbeteren. En vanuit mijn rol als Competence Lead probeer ik ervoor te zorgen dat collega’s plezier in hun werk houden en zich kunnen ontwikkelen zoals ze willen.”

En dat is precies waar Juliette een enorme kick van krijgt. “Ik word enorm enthousiast als mijn collega’s en ik samen iets moois weten te bereiken. Als we het werk zo kunnen inrichten dat iedereen datgene kan doen waar ze het beste in zijn.” Dát teamgevoel herkent ze tijdens de vele hockeywedstrijden die ze afwerkt. “Dat probeer ik dan ook terug te laten komen in mijn werk, omdat ik ervan overtuigd ben dat je met een goede samenwerking het verst komt.”

En als Juliette niet op het werk of het hockeyveld te vinden is? “Dan geniet ik van mijn gezin, kijk ik graag een Marvel-film of Netflix-serie, borrel ik met buren of ben ik in de tuin te vinden. Of zoals mijn zoon het zegt: ‘Ga je nou alwéér naar de bloemetjes kijken?’”

Kitty Deesker

“Open communicatie en teamwork leiden tot de beste resultaten”

Kitty Deesker, Product Owner XV Unified Commerce voor het customer team en foundation team, zorgt ervoor dat de klant over het beste XV Retail-product beschikt. Ze legt de lat hoog, wat vraagt om discipline en doorzettingsvermogen. Twee eigenschappen die samenkomen bij één van haar vele hobby’s: sporten.

Kitty Deesker, Product Owner XV Unified Commerce en sportieveling

Kitty zorgt er samen met haar collega’s van het ontwikkelteam en afdeling Customer Contacts voor dat de klant het allerbeste XV Retail-product in handen krijgt. Om dat doel te bereiken legt ze de lat hoog. Net zoals ze dat bij het sporten doet. Regelmatig toert ze op haar racefiets langs de Amstel, sluit ze aan bij een sportklasje of is ze te vinden op de wateren van Amsterdam of Friesland. “Tijdens het sporten werk ik aan de ontwikkeling van discipline en doorzettingsvermogen. En dat kan ik vervolgens weer toepassen in mijn functie als Product Owner.”

Daarnaast gaat ze graag op zoek naar nieuwe uitdagingen. “Het verkennen van nieuwe activiteiten en het ontdekken van nieuwe plekken stimuleert mijn nieuwsgierigheid en creativiteit. Dat pas ik ook toe bij het bedenken van innovatieve oplossingen en het vinden van nieuwe benaderingen in de wensen van de klant en mijn rol als Product Owner.”

Kitty krijgt een glimlach van het optimaal bedienen van een klant. Maar dat is niet het enige waar ze enthousiast van wordt. “Op werkgebied kan je met mij praten over nieuwe ontwikkelingen op het snijvlak van retail-innovatie en technologie. En op persoonlijk gebied kan je altijd met mij kletsen over lekker eten, goede wijnen of mooie reizen.”

Gezelligheid en het creëren van een goede sfeer staan bij Kitty hoog in het vaandel. “Ik maak me hard voor een positieve en ondersteunende omgeving, waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Ik hoop dan ook dat mensen mij zien als een toegewijd persoon, die openstaat voor groeit en altijd klaarstaat om anderen te helpen.”

Niek Nendels

“Elkaar helpen en beter maken”

Senior New Business Manager Niek Nendels is voornamelijk bezig met het benaderen van prospects en nieuwe klanten op het gebied van Point of Sale en Unified Commerce. Een dynamische functie, die perfect past bij de altijd actieve Niek.

Niek Nendels, Senior New Business Manager en bezige bij

Bij Ctac kun je Niek het best omschrijven als ware actieveling. “Als Senior New Business Manager ben ik voornamelijk bezig met het benaderen van prospects en nieuwe klanten op het gebied van Point of Sale en Unified Commerce. Daarnaast ben ik Customer Care Manager voor Action, de snelst groeiende non-food retailer van Europa. Het is mooi om de ontwikkeling van Action van dichtbij mee te maken.”

Ook van de totale dynamiek binnen de retailwereld kan Niek geweldig genieten. “De snelheid waarmee ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen is indrukwekkend. En het gaafste daaraan is dat mijn collega’s en ik daar een bijdrage aan mogen leveren.”

Die snelheid past bij het karakter van Niek. “Ik zit niet graag stil. Helaas voor mij kent een dag maar 24 uur. In die uren doe ik veel. Zo houd ik van mijn wielrennen, hardlopen en skiën. Daarnaast voetbal ik bij vv DSC in Kerkdriel, waar ik nog diverse vrijwilligersrollen vervul.”

De vele hobby’s wakkeren Nieks fanatisme behoorlijk aan. “Ik heb simpelweg een hekel aan verliezen”, zegt hij lachend. “Of dat nou op het werk is of met een spelletje of sportwedstrijd, dat maakt niet uit. Maar voor ik iedereen afschrik; ik ben gewoon een relaxte kerel, die altijd bereid is om anderen te helpen én met wie je gezellig kunt kletsen.”

Remco van Houtum

“Kennis opdoen en direct toepassen is van groot belang”

Remco van Houtum is Product Owner XV Retail voor het Action-team. Hij plant en organiseert de IT-changes voor het product XV Retail. In zijn vrije tijd haalt hij graag belangrijke kennis uit een goed boek.

Remco van Houtum, Product Owner XV Retail en wielrenner

Als Product Owner XV Retail ondersteunt Remco winkelketen Action bij het plannen en organiseren van IT-changes voor XV Retail. Om dat zo goed mogelijk te blijven doen, doet hij in zijn vrije tijd graag belangrijke kennis op. “Ik houd van educatieve boeken en steek er bovenal veel van op. Ik vind het mooi als ik die kennis vervolgens kan inzetten tijdens mijn werk.”

Maar lezen is zeker niet de enige hobby van Remco “Ik ben een sportliefhebber en haal zeer regelmatig mijn wielrenfiets uit de schuur. Zo deed ik dit jaar mee aan Ride for Ukraine, een fietsuitdaging voor het goede doel. In totaal legde ik in de maanden februari, maart, april, mei en juni 1.500 kilometer af om geld in te zamelen voor Warchild, waarmee kinderen uit Oekraïne geholpen worden.”

Als hij niet aan het sporten is, geniet Remco thuis van een barbecue en lekker speciaalbiertje. Hij gaat graag op zoek naar nieuwe, verrassende biertjes en maakt daarbij gebruik van de app Untapped. “Als iemand nog een suggestie heeft voor een lekker biertje, hoor ik het graag.”

Remko Bol

“Kwaliteit en teamwork zijn de belangrijkste ingrediënten voor succes”

Expert Consultant Remko Bol heeft diverse rollen binnen het XV Retail-team. Van teamleider en Competence Lead tot Release & Test Coordinator. Dat is hard werken voor Remko, die samen met zijn vrouw ook nog eens een B&B runt.

Remko Bol, Expert Consultant en mede-eigenaar van een B&B

Als Expert Consultant houdt Remko meerdere ballen tegelijk in de lucht. “Bij het XV Quality Assurance-team stuur ik als teamleider mijn collega’s aan én test ik onze XV-software. Daarnaast ben ik nog Competence Lead voor het QA-team én als Release & Test Coordinator verantwoordelijk voor het opleveren van onze XV-software.”

Remko houdt veel ballen tegelijk in de lucht, zowel op het werk als in zijn vrijetijd. “Ik heb verschillende hobby’s. Van fotograferen tot de weg op gaan met mijn Harley Davidson. Ook hebben mijn vrouw en ik een B&B aan huis, in de Brabantse Peel. Maar onze grootste liefde is onze dochter, die in 2022 geboren is. Door dit prachtige cadeau is de B&B tijdelijk op een lager pitje komen te staan.”

De B&B is enkele weekenden per maand open. Waar Remko aandacht voor heeft in zijn B&B, is ook op zijn werk voor Ctac van toepassing. “Ten eerste kwaliteit. De gasten in de B&B wil je de beste ervaring bieden. Dat vraagt om nauwkeurigheid, oplettendheid en oog voor detail. Drie dingen die ik ook tegenkom in het XV Retail-team. Ten tweede gaat het bij de B&B om teamwork. Mijn vrouw en ik moeten goed op elkaar ingespeeld zijn. En dat is ook op het werk heel belangrijk. Bijvoorbeeld bij het gezamenlijk realiseren van nieuwe releases van onze XV-software.”

Thijs Kusters

“Ik zie in iedereen zijn of haar kwaliteiten”

Product Owner / Consultant Thijs Kusters is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Mobile POS en voert samen met klanten onder andere Business Requirements Analyses uit. In het weekend doet hij vervolgens het liefste van alles en nog wat met familie en vrienden.

Thijs Kusters, Product Owner / Consultant en gezelschapsdier

Als Product Owner / Consultant staat Thijs continu in verbinding met mensen. “Naast mijn verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van Mobile POS, onderhoud ik contacten met leveranciers, klanten en internen. Ook voer ik als Consultant samen met klanten Business Requirements Analyses uit.

Voor Thijs is veel in contact zijn met mensen dus erg belangrijk. Het is dan ook niet heel gek dat dat doorklinkt in zijn vrijetijdsbesteding. “Ik heb het liefst dat mijn weekend bol staat van de afspraken met familie en vrienden. Lekker bijkletsen, een drankje doen, hapje eten of potje padellen.”

Zijn sociale skills neemt Thijs graag mee naar het werk. “Ik vraag mijn collega’s graag naar wat ze doen in hun vrije tijd. Op die manier leer je elkaar op een informele manier kennen. Met mij kun je bijvoorbeeld altijd praten over leuke vakanties en mooie reizen. Niet voor niks staan samenwerken, socializen en enthousiasme voor mij centraal. Ik zie in iedereen zijn of haar kwaliteiten.”