De leden van ons Nederlandse SAP S/4HANA team weten als geen ander hoe ze jouw business naar een hoger plan kunnen tillen. Maar naast kennis van SAP, hebben ze nog veel meer in huis. Een geweldige conditie bijvoorbeeld. Ongekende reislust. Of een vrijwilligersfunctie bij de Spoedeisende Hulp. We stellen het team graag aan je voor. Leer de teamleden kennen, ontdek wat ze in hun vrije tijd doen en hoe jij daar baat bij hebt.

Erik Hasselo

“Als je luistert hoor je meer”

Business Development Manager Erik geeft de SAP S/4HANA propositie vorm en ondersteunt zijn collega’s en klanten door te luisteren. Maar ook buiten zijn werk biedt hij een luisterend oor als vrijwilliger bij de Spoedeisende Hulp.

Erik Hasselo, Business Development Manager en duizendpoot

Erik geeft samen met het team, de SAP S/4HANA propositie vorm en ondersteunt collega’s en klanten door te luisteren naar wat zij nodig hebben. Maar ook buiten zijn werk biedt hij een luisterend oor als vrijwilliger op de Spoedeisende Hulp.

Voor Erik staat de klant op nummer één. “Op de Spoedeisende Hulp staat de patiënt centraal, bij Ctac de klant. Een patiënt helpen vraagt een goede triage. Wat zijn de klachten? Wat heeft de patiënt nodig? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door goed te luisteren en samen met specialisten tot een oplossing te komen. Hetzelfde geldt voor onze klanten. Eerst de behoefte van de business analyseren en begrijpen en pas daarna invullen met IT-technologie.” Hij krijgt energie van het samen met klanten werken aan het verbeteren van hun bedrijfsvoering. In zijn vrije tijd kan hij zijn energie kwijt in de sportschool en op de golfbaan.

Naast mijn interesse in sport, ben ik één avond per week vrijwilliger op de Spoedeisende Hulp van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven”, vertelt Erik. “Ik ben daar ‘gastheer’ en dat betekent dat ik begeleiders van patiënten een kopje koffie of een broodje aanbied, patiënten begeleid naar een onderzoeksafdeling, een praatje maak of alleen maar een luisterend oor bied.

Ton Hoeben

Ik wil het hoogste rendement halen uit de mogelijkheden die er zijn”

New Business Lead Ton onderzoekt hoe de klanten van Ctac hun voordeel kunnen doen met SAP S/4HANA. Om zijn hoofd leeg te maken en zaken in een ander perspectief te zien, rent hij graag door de bossen met zijn hond Mick.

Ton Hoeben, New Business Lead, hardloper en hondenbaas

New Business Lead Ton Hoeben onderzoekt hoe de klanten van Ctac hun voordeel kunnen doen met SAP S/4HANA. Om zijn hoofd leeg te maken en zaken in een ander perspectief te zien, rent Ton graag door de bossen met zijn hond Trish.

“Als New Business Lead duik ik in de uitdagingen van bestaande en nieuwe klanten”, vertelt Ton Hoeben. “Ik onderzoek wat de impact op de organisatie is en wat S/4HANA ze op zou kunnen leveren.””

Om zijn conditie op pijl te houden, rent Ton meerdere keren per week door de bossen met zijn hond Trish. “Samen maken we heel wat kilometers. Het helpt me om mijn hoofd leeg te maken en dingen in een ander perspectief te zien.”

Ton stelt graag trainingsdoelen. “Opbouw in kracht. Het lopen van een langere afstand. Of sneller! Ik hoef niet de sterkste of de snelste te zijn, maar ik wil wél het hoogste rendement halen uit de mogelijkheden die ik heb”, vertelt hij. Die doelen stelt Ton ook graag met klanten. “Hoe kunnen we IT en technologie nog beter en efficiënter inzetten zodat business doelstellingen worden gehaald en organisaties nog beter, sneller en effectiever kunnen anticiperen op de snel veranderende omstandigheden in hun markt? Daarbij neem ik graag de klant mee in een moment van bezinning om zaken in een ander perspectief te kunnen laten zien, buiten de gebaande paden.”

Remco van Rooijen

“Ontdekken, durven en doen”

SAP Enterprise Architect Remco helpt klanten én collega’s om nog meer uit SAP S/4HANA te halen. Als hij niet aan het werk is, geniet hij van de wereld. En van Rotterdam.

Remco van Rooijen, SAP Enterprise Architect en avonturier
Remco helpt klanten én collega’s om nog meer uit SAP S/4HANA te halen. Als hij niet aan het werk is, geniet hij van de wereld. En van Rotterdam.

Met meer dan 25 jaar consultancy ervaring in zijn rugzak, helpt Remco klanten én collega’s van Ctac om nog meer uit SAP S/4HANA te halen. Ook in zijn vrije tijd duikt hij graag in de materie. “Mijn nieuwsgierigheid naar ontwikkeling zorgt ervoor dat ik regelmatig online te vinden ben om me te verdiepen in nieuwe en bestaande SAP- en SAP-gerelateerde mogelijkheden, functionaliteiten en ervaringen”.

Gelukkig laat hij zijn toetsenbord ook af en toe los. Voor een rondje op de motor bijvoorbeeld. Of om onbekende bestemmingen te ontdekken, zoals IJsland. Overal ter wereld maakte hij uitdagende bergtochten. Wat hij daarvan meeneemt naar zijn werk? “De mix van ontdekken, durven en doen”, stelt hij. “In combinatie met het uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen om door te gaan tot aan de streep.” Toch vindt hij het échte geluk gewoon in ‘zijn’ Rotterdam. “Relaxed op de motor. En met uitzicht over de Oude Haven; de mooiste en gezelligste haven van Rotterdam.

Jeroen Zijderveld

“Samenwerken en elkaar versterken”

SAP Enterprise Architect Jeroen adviseert klanten over hoe ze SAP S/4HANA het beste kunnen inzetten om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dat doet hij door samen te werken met zijn collega’s.

Jeroen Zijderveld, SAP Enterprise Architect en tuinier
Jeroen adviseert klanten over hoe ze SAP S/4HANA het beste kunnen inzetten om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dat doet hij door samen te werken met zijn collega’s.

Jeroen wordt echt blij van zijn werk. “Ik adviseer bestaande en nieuwe klanten over hoe zij SAP S/4HANA het best kunnen inzetten voor hun bedrijf. Ik luister goed om ze zo het beste advies te kunnen geven.” Naast zijn werk is hij actief sporter die ook daarin het teamgevoel koestert. Volleybal en hardlopen zijn favoriete bezigheden.

Mijn vrijetijdsbesteding bestaat uit sport, lezen en tuin- en onderhoudsklussen rond het huis”, vertelt Jeroen. “Mijn werk neem ik deels mee naar huis omdat ik me graag verdiep in de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP. Ook ben ik altijd geïnteresseerd in mooie klantcases.” Op zijn werk deelt hij deze nieuwe kennis met zijn collega’s. “Van samenwerken word ik echt enthousiast. Het is mooi om te zien hoe je elkaar binnen een team versterkt, elkaar aanvult en van elkaar blijft leren.