Aardappelen zijn niet alleen lekker, ze zitten ook boordevol nuttige grondstoffen. Dat weet Royal Avebe als geen ander. Met behulp van SAP systemen haalt Avebe alles uit de aardappel wat erin zit. Ctac ondersteunt daarbij met hosting en technisch beheer van het SAP landschap.

SAP ECC

SAP ECC

Manufacturing

Manufacturing

Technisch applicatiebeheer

Overstappen naar SAP S/4HANA

De uitdaging

Vrij van beheerzorgen

De belangrijkste administratieve bedrijfsprocessen van Avebe draaien op SAP ECC. Het is dus van groot belang dat SAP het nooit laat afweten. Daarvoor zijn goede hosting en technisch beheer van het SAP landschap onmisbaar. Gijs Bleeker, directeur ICT bij Avebe, en Tom Wassink, Manager Functional Application Support, leggen uit hoe Ctac hen daarbij helpt.

Bleeker: “Tot 2011 verzorgde een andere partij onze hosting en het technisch beheer van SAP. Maar daar voelden we ons een nummertje en kregen we niet de service die we verlangden. Bovendien wilden we flexibelere kosten die zich aanpassen aan ons gebruik. Op het gebied van hosting en technisch applicatiebeheer willen we volledig vrij van zorgen zijn.” 

De oplossing

Flexibiliteit en stabiliteit in hosting en technisch applicatiebeheer

Na een grondige zoektocht naar een nieuwe beheerpartner koos Avebe voor Ctac, legt Bleeker uit. “Ctac bood de beste combinatie van service, prijs en flexibiliteit. We kunnen onze hosting gemakkelijk op- en afschalen afhankelijk van ons gebruik. Daarnaast kunnen we ook met ze sparren over andere vraagstukken zoals masterdatamanagement, reporting en integratie. Ctac neemt alle werkzaamheden op het gebied van hosting en technisch applicatiebeheer uit handen. Denk aan het installeren van changes, upgrades, patches en add-ons, en het faciliteren van connectiviteit met andere applicaties. Daarnaast garanderen ze de prestaties en stabiliteit van het landschap. Omdat onze productie altijd doorgaat, moet SAP continu online blijven. En dat is bij ons het geval.  We krijgen ook nooit vragen uit de business over de performance. Dat zegt genoeg.” 

Lees het hele klantverhaal

Avebe referentiecase