Je productinformatie transparant en toegankelijk voor iedereen. Hoe bereid je jouw organisatie voor op de komst van het Digital Product Passport (DPP)? Download onze whitepaper.

In het whitepaper behandelen we:

Wat is het Digital Product Passport?

De impact van DPP op bedrijfsvoering

Zo bereid je je voor op het DPP

De kans die het Digital Product Passport jou biedt

Het digitale productpaspoort komt eraan, ook voor jouw organisatie. Dat biedt jou een kans. Als je op tijd de juiste voorbereidende maatregelen neemt, kan je een aanzienlijk concurrentievoordeel behalen. Een volledig transparant en aantoonbaar milieuvriendelijk product biedt bovendien meerwaarde voor jouw klanten. Hoe grijp jij deze kans?

Download het whitepaper

Omarm de revolutie

Het DPP zorgt voor een revolutie op het gebied van transparantie en databeheer. Belangrijk is om deze vanaf de eerste dag met de hele organisatie te omarmen. Het is een mogelijkheid om samen te kijken naar optimalisatie van je productinformatie én carbon footprint. De specialisten van Ctac helpen je hier graag bij. Zij weten precies welke uitdagingen er zijn en kijken specifiek naar de situatie van jouw organisatie.

Benieuwd naar wat de komst van het Digital Product Passport inhoudt? In onze whitepaper Productinformatiemanagement als fundament: zo bereid je jouw organisatie voor op het Digital Product Passport (DPP) lees je:

·       wat het DPP is.
·       welke impact DPP op de bedrijfsvoering heeft.
·       hoe je jouw organisatie voorbereidt op het DPP.
·       hoe belangrijk productinformatiemanagement (PIM) is
·       een praktijkvoorbeeld over de voordelen van PIM en DPP.
·       hoe Ctac jouw organisatie op weg helpt.